Ik wil mijn login/wachtwoord wijzigen.

Je bent een klant bij ENGIE, je hebt al ingelogd op je klantenzone, maar je bent je login en/of wachtwoord vergeten.
Vul je e-mailadres of je login in via deze link. We zullen je inloggegevens controleren en je een e-mail sturen om je login en/of wachtwoord opnieuw in te stellen.

Je bent een klant bij ENGIE, je hebt toegang tot je klantenzone en je wilt je login en/of wachtwoord wijzigen.
Via deze link kun je je e-mailadres (of je login) opgeven. We zullen je inloggegevens controleren en je een e-mail sturen om je login en/of wachtwoord opnieuw in te stellen.

Je bent een klant bij ENGIE en je wilt het e-mailadres wijzigen dat is gekoppeld aan je klantenzone.
Als je je e-mailadres als login gebruikt, verandert dit niet automatisch wanneer je je e-mailadres wijzigt om je facturen te ontvangen, bijvoorbeeld.
Om je nieuwe e-mailadres als login te gebruiken, kan je dit doen via deze link als je toegang hebt tot je klantenzone.
Als je geen toegang hebt tot je klantenzone en geen toegang meer hebt tot je e-mailadres om de e-mail met de link voor het opnieuw instellen van je login/wachtwoord te ontvangen, raden we je aan contact met ons op te nemen voor hulp. Je vindt onze contactgegevens onderaan deze pagina.

Wijzig je wachtwoord of login